TADIM VLAARDINGEN

TADIM VLAARDINGEN Onze producten zijn 100% halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 937 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tadim Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:02 Kan beter
21 mei 2022 om 0:50 Beste kapsa van vlaardingen. Geen bot, vel of kraakbeen. Bak helemaal leeg gegeten
20 mei 2022 om 20:24 In de shoarma zat veel te veel cayenne peper. Bezorging duurde veel te lang
20 mei 2022 om 7:56 Altijd goed te doen. Lekker!
15 mei 2022 om 20:32 Frites in m’n kapsalon iets doorbakken in opmerkingen aangegeven. Dus niet! Nog nooit zulke slappe frites gehad! Ballentent!!! Knoflooksaus wordt er ook gewoon ingeflikkerd en meegebakken!!
11 mei 2022 om 22:29 Kots misselijk na het eten.
10 mei 2022 om 20:15 Patat was bruin omdat er met oude olie wordt gefrituurd wat kankerverwekkend is. En ik kreeg niet wat ik had besteld en waar ik dus voor betaald heb. Ik Bestel hier nooit meer.
1 mei 2022 om 10:59 Lekker kapsalonnetje hoor. Dat vlees. Erg lekker!
1 mei 2022 om 8:21 Deze was kapsalon was heet dat ik mijn tong verband had! Volgende keer bestel ik weer bij deze smeh!
20 apr 2022 om 20:48 Top
16 apr 2022 om 21:14 Hij was weer toppie
11 apr 2022 om 22:00 Altijd snelle bezorging en lekker eten